Året som gick 2015

JANUARI & FEBRUARI : I januari var det lugnt , men planering inför Milamässan var i full gång och den 12-14 feb var det dags -vi hade glädjen att kunna visa vår lilla ras i all dess andvändbarhet : Trav , Monte , Lead Rein , Agilityduell , " Mini & Standard " . Och montern var väldigt välbesökt varenda dag :) Milamässan är verkligen ett trevligt event som vi gärna åker till -har ju blivit några gånger nu ;)

MARS & APRIL : Den 7 /3 var det så dags för årets första utställning i Vinslöv :Vi hade med oss Lusen & hade väl inga större förhoppningar så - men han slog till och knep Championvalack titeln -gissa om vi blev glada !! Bra start på året ju :) I april åkte Lukas & Laurosse till sina nya hem .Det var ett väldigt tungt beslut att sälja dom och det tog tid att komma till beslut -men dom kom till de allra bästa hem som man kan önska -jag är sååå tacksam för detta -Anna-Lena & Ann-Margreth <3

MAJ : Den 9 maj var det Bruksdag i Kågeröd och det blev en hektiskt men även väldigt glad dag ! V hade med oss Skäpperöds Arnim & Cerberes - Arnim fick fina 41 p och blev därmed klar för sitt SUCH :) Och Cerberes ..ja han fick fantastiska 43 p och blev 2: a ( tyvärr delades inte Resev BIS ut ) Men han kan numera titulera sig som Sveriges högst bedömda minvalack genom tiderna -mmmm vi är VÄLDIGT stolta över honom ! Han blev bla 2 : ai agilty också . Thalia med Julia i sadeln kom på delad 2:a plats i Lead Rein -fint litet ekioage :) Vi har även fått ett nytt sto till stuteriet : Skäpperöds Uarda , men hon är utlånad till Julia & Molly , där hon blir inriden & väldigt väl omhuldad på alla vis <3

JUNI : I slutet på månaden -den 27 -så var det dags för utställning i Bollerup . Det blev även Lusen denna gången , som fick följa med med ....och det blev en fin Championtitel med hem , men även vinst i agilty ..vi som inte ens tränat en sekund på detta ;)

24 JUNI : Då kom han !!! Vårt varmt efterlängtade fölunge .En fuxfärgad , 43 cm liten hingstunge : Sisslas Mjolnir -även kallad Kotten <3

JULI : Sissel & Arnim tömkör för fullt och Sven är en toppen tränare på alla vis :) Det går verkligen bra & går framåt med stormsteg :)

AUGUSTI : Årets Riks gick i Vetlanda och vi var där i 3 dagar .Vi hade verkligen en toppenhelg på alla vis :) Och våra fina valacker Lusen & Cerberes var i toppform- Lusen blev klassvinnare med guld & Cerberes blev även 2015 års Championvalack .Men han blev också Bästa Allround Ponny , då han deltog och vann en del på Bruksen . Vi fick fina rosetter och vinster med oss hem -vilket är jättekul :)

SEPTEMBER & OKTOBER : Sep förflöt med jobb på gården -stallen tvättades & målades , fix med hagarna mm .Oktober kom och den 3/10 var det dags för utställning i Laholm -vi tog med oss Lusen & Bugatti -som skulle visas för första gången som valack -spännande ! Lusen blev klassvinnare med guld ;) Men fine Bugatti slog till med fina 41 p och blev Championvalack ! Så snopna vi blev , för det hade vi verkligen inte väntat oss :) och våra årliga event är nästa avklarade nu ..bara några julmarknader kvar för Thalia :)

Ja och i oktober kom även en fin gammal dem till oss Jolinde v.d Heuvelshof <3

OKTOBER & NOVEMBER : 31 / 10 var så dags för årets sista utställning i Sölvesborg och vi tog med oss Skäpperöds Arnim och han föll verkligen Annika Strindgårdh i smaken ! Hon var nästa lyrisk i sin kritik och han fick fina 41 p . Han gick ut som 3 :a i BIS ringen för mini -sååå nära igen ;) Vi hade också lite ponnyridningar på julmarknader bla i Stenestad -jättemysigt :) Ja också har vi ju varit på Stockholm Internatioal Horse Show -en superfin show på fredag kväll med massor av folk -men givetvis så var det mest strul kring resan , så det var skönt att landa hemma i Skåne igen <3

Nu är vi inne i December och vår älskade lille Kotten växer & frodas :) Han är till så stor glädje varje dag -på julafton blir han 6 månader ;) Jolinde har landat väl hemma hos oss och hon är så lättsam och go <3 Pralinpojkarna har lagt både päls och lite på hullet så " utställnings skick" ja det får vi leta efter till våren ;) Victoria , Uarda & Molly lever prima liv hos sina fodervärdar -som verkligen gör sitt bästa för dom -Varmt tack Christina , Petra och Emma <3 Thalia & Delfie ska snart gå ihopa , men Kotten ska först avväjas -fast det får nog vänta ett tag till .

Här är lite från året som gick på vårt stuteri . 2015 gick i ett rasande tempo & man tycker att det inte var länge sedan man planerade årets event & utställningar ..nu är det över . Ja vi får se vad 2016 har i sina gömmor -men många utställningar lär det -tyvärr- inte bli .Dock ska vi verkligen göra ett seriöst försök att komma till Danmark & visa häst .Det har varit en önskan länge -men det har inte varit " rätt tid" -men det är nog dax 2016 ;)

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

15.03 | 14:38

Hej,Jag är lite nyfiken på ponnyagilityn till ett event i Juli.
Vill du mejla mig kring detta så vi kan se vad vi kan åstakomma?
emelie@landskronakarnevalen.nu

...
06.12 | 05:33

Aldra sötaste lille prins
Varmaste julkramar Anna. Ruben. Madonna och Viola

...
20.02 | 12:20

Åååå vad vi kommer sakna Vickan :´-( Hon har verkligen förgyllt vår tillvaro i Sireköpinge. Världens goaste shettisdam <3 Häls Anna (syster till Emma)

...
10.02 | 09:02

Hej hej;).
Jag nappade direkt när jag såg ditt inlägg på Facebook.
Jag har en flicka som ska fylla 7 år i april.så tänkte jag på när de gäller barnkalas?.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS