Vårt år 2012

Året började lugnt , och i februari var vi ett gäng som åkte till Göteborg Horse Show -det var toppen och det blir en sväng dit även iår! Thalia kom hem ifrån fodervärden och allt blev som vanligt igen i flocken:) I slutet på mars vardet så dags för utställning i Gryttninge . Det blev 41p & Championtitel för Arnim , 40 p & guld till Urd & vinst även i agilityn för Sissel & Urd -kan man vara mer än nöjd eller ;)
I april hände inte mycket , men våren kom och lille Kaktus åkte på bete med Sandbackas Thriller i slutet på månaden . I maj fick vi ta det tunga beslutet att låta vår älskade Lukas åka till himmlen...han finns alltid hos oss <3
Cerberes kastrerades och allt gick fint och i slutet på månaden kom Skäpperöds Victoria till oss - ett fint diplomsto ( 41p) och som också fick en son godkänd under året Sandbackas Thriller!
Så kom juni och den 16 hade vi en nybörjarkurs här i bla anmälan & tips inför utställning, det blev verkligen en lyckad dag , med många trevliga människor :) Den 26 var vi med Diva på Hästens Dag i Krapperup- tyvärr regnade det hela dagen men vi hade en uppvisning i agility iaf. Och i slutet på månaden åkte våran Doris till sin nya familj i Annelöv - hon fick det riktigt bra hos dom :)
Den 7:e var det så dags att visa vår nye lille valack för första gången ...vi åkte tillsammans med Camilla & Emma från Sandbacka Stuteri och vi fick hjälp & råd av Camilla innan det var dags ..och tänk han fick 42p , blev Championvalack och gick 4.a i Bis ringen -Helt fantastiskt!!!! Tack snälla Camilla din hjälp var / är ovärderlig:) och sedan ...
Helgen efter var det dags igen för utställning -i Huseby . Vi tog en minisemester och hade verkligen en trevlig helg där ! Och på lördagen blev Skäpperöds Cerberes Champion valack på 42p och slog bla en godkänd hingst i Bis ringen- en liten valack ;) Han & Sissel vann även agilityn och Sissel & Thalia vann handlerklassen också. Dock fick Thalia nöja sig med ett silver , men hon är finaste ändå :)
Den 22 var vi hos Boel & hennes fina körshettis Taribel v.d Melkvonder och vi fick åka med i en fartfylld runda tillsammans med Kerstin och hennes fina shetland ponny - Vi tackar för en jättetrevlig dag Boel & Kerstin:) Också var det så dag för Delfies stora dag - hon skulle ju premieras. Ja det var nervöst värre för hon ådrog sig en riktigt ful sparkskada året innan , som vi inte trodde hon skulle klara...men hon såg ok ut när hon rörde sig så vi chansade och det gick helt ok 38p och klass 1 :) Finaste tjejen & vår lilla bortskämda ;)
Mellan den 6-12 augusti var vi på Ribbersborg och Malmö City Horse Show. Det var en kanonvecka med fint väder , många fina hästar , mycket trevligt folk och massor av barn- tur att vi fick hjälp av Emma som förgyllde några dagar med oss :) Den 25 var vi Ängelholm och med oss hade vi Diva som blev barnens stora favorit!!
Den 17 fick vi säga adjö till våran finaste Emil ...han var enl vet betydligt äldre än vad som stod i pappren och det tog ut sin rätt , han tunnade av , tappade hörslen och när sommaren gick mot sitt slut fick vi ta beslutet ännu en gång.......Våra hjärtan viskar ett sista farväl , våra älskade pågar Emil & Lukas....
Vi hade även i Bruksdag i Gryttinge i slutet på september , men då jag höll i den så finns inga bilder , men vi hade en toppen dag iaf :) Den 17 kom Kaktus hem från sitt bete & den 19 hämtade vi hem Sigge från sitt bete nere vid Trelleborg. Han var så fin och hade haft det kanon hos sin beteskompis Oliver - allra varmaste tack för allt Cecilia på Lovisero <3 Den 28 var det dags för Nordvästra Skånes Hästvänners årliga utställning för alla raser - det var många fina hästar & ponnyer , men när det så var dags att utse Bis & ReservBis så var det 2 fina shetlandsponnyer kvar och Bis blev ett svart sto Emmeros Diva & våran Cerberes blev Reserv Bis - båda fick fina poängen 41p och Sissel fick även pris för bästa visare..LYCKA!!
Vi fick även hem våran nya tjej som är 2 år och skall premieras iår. Hon fick arbetsnamnet Molly - en riktig kelgris som vi är mycket glada för ! Tack Camilla på Sandbacka för vi fick köpa henne :)
I början på månaden var det dags för årets sista utställning i Älmhult och den blev förskräckligt trevlig;) Våran Cerberes blev Championvalack med 40p och han vann även agilityn med Sissel och tillsammans med lilla Wida vann dom maskeradklassen också:) Victoria fick ett silver , men hon föll nog inte riktigt domaren i smaken den dagen.
Så var året till ända ...det var ett kanon år för vårt stuteri vilket vi är varmt tacksamma för :) Nu går vi in i det nya året med öppna sinnen - mycket står på väntan ..spännade:)

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Sissel | Svar 09.01.2013 19.15

Fina bilder

Camilla | Svar 07.01.2013 18.44

Härlig läsning om året som gått!

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

15.03 | 14:38

Hej,Jag är lite nyfiken på ponnyagilityn till ett event i Juli.
Vill du mejla mig kring detta så vi kan se vad vi kan åstakomma?
emelie@landskronakarnevalen.nu

...
06.12 | 05:33

Aldra sötaste lille prins
Varmaste julkramar Anna. Ruben. Madonna och Viola

...
20.02 | 12:20

Åååå vad vi kommer sakna Vickan :´-( Hon har verkligen förgyllt vår tillvaro i Sireköpinge. Världens goaste shettisdam <3 Häls Anna (syster till Emma)

...
10.02 | 09:02

Hej hej;).
Jag nappade direkt när jag såg ditt inlägg på Facebook.
Jag har en flicka som ska fylla 7 år i april.så tänkte jag på när de gäller barnkalas?.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS